Reklamlåtar vi minns: Ipren den intelligenta värktabletten

Kommer du ihåg den lilla Iprenmannen? Vem av oss gör inte det. Men vet du att det var enda sedan år 1999 som vi såg Iprenmannen för första gång? Tiden går verkligen snabbt. Och varför kommer vi ihåg Iprenmannen så tydligt? För låten så klart. Låten och Iprenmannen blev en stor hit, och fler och fler låtar med Iprenmannen kom till. Men originalet är så klart bäst, och den låt som vi kommer bäst ihåg.

Här är låttexten:

Jag är ipren — den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag ipren, de’ e’ helt enkelt intelligent.
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
till exempel alvedon vid huvudvärk mensvärk och tandvärk.
Jag är ipren — den intelligenta värktabletten!